Klient rezidencial

Support dhe Info: 080020600 | [email protected]

Klient biznes

Shitja: 038606053 | [email protected]

Supporti: 038606053 | [email protected]

Administratë

Email: [email protected]

Kontakti i zyrtarit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Email: [email protected]

Pikat zyrtare të shitjes

Pikat e shitjes:

Rruga Perandori Justinian p.n / Orari 08:00 - 20:00

Rruga Sheshi Zahir Pajaziti p.n / Orari 08:00 - 20:00

Distributorët:

Proone Comp - Rr. Haxhi Zeka
044156964

Securityworld - Emshir Rexhep Krasniqi
044613413

2ProSolutions - Rr. Vëllezrit Fazliu – Vranjevc
045609900

Smart Pr Adnan Mehmeti - Rr. Muharrem Fejza 1 1 – Lagja Spitalit
049800661

Hello-G - Rr. Bajram Kelmendi, P.N.
044516238

Dis Traders - Muharrem Fejza
049888785

Dis Traders - Hajvali
044765328

Mobinn sh.p.k - Rr. Bulevardi i Deshmorëve 85/A
049227777

Mobinn sh.p.k - Luan Haradinaj
049227777

Royall Mall - Rruga B

Pro Quart - Rr Xheladin Hana

Doals - Rr. Rahim Beqiri
049608059

Aurela – L (Labinot Shala)
045500909

Pikat e shitjes:

Rruga Mretëresha Teute (Sheshi i Qytetit Qendër ) p.n / Orari 08:00 - 21:00

Distributorët:

Mediacom - Rr. William Walker
045600091

Urata - a 1 - Rr. Adem Jashari
045649591

Urata - a 2 - Rr. Beteja e Koshares
045649591

Pikat e shitjes:

Rruga Dardania p.n / Orari 08:00 - 20:00

Distributorët:

Securityworld - Nena Tereze
044613413

H2 Holding – Zigberg - Rr.Hysen Xhakolli
045546546

Techcom - Nena Tereze
049678666

Pikat e shitjes:

Rruga Sheshi Adem Jashari p.n / Orari 08:00 - 20:00

Distributorët:

Pikat e shitjes:

Rruga 12 Qershori p.n / Orari 08:00 - 20:00

Distributorët:

Mobinn sh.p.k - Rr. Rexhep Bislimi pn
049227777

Mobinn sh.p.k - Rr. Bajram dhe Gursel Sylejmani
049227777

Pikat e shitjes:

Rruga Nënë Tereza p.n / Orari 08:00 - 20:00

Distributorët:

A – EL TOBACO Sh.p.k - Rr. Leke Dukagjini nr.14
044136744

Pikat e shitjes:

Rruga Bulevardi i Pavarësisë p.n / Orari 08:00 - 20:00

Distributorët:

Pikat e shitjes:

Rruga Hasan Prishtina p.n / Orari 08:00 - 20:00

Distributorët:

Pikat e shitjes:

Rruga “Skenderbeu” p.n / Orari 08:00 - 20:00

Distributorët:

Age Dpt (Elez Gërvalla)
045500704

Distributorët:

Pikat e shitjes:

Distributorët:

Pc Shop - Pro tech shop - Rr. Hasan Prishtina, nr.106
045555118

Pikat e shitjes:

Distributorët:

Fess Tech - Rr. Komandand Kumanova
049559033

Pikat e shitjes:

Distributorët:

Dpt te Tahiri
044145786

Pikat e shitjes:

Distributorët:

Etech SHPK - Rr. Xhavit Demaku
046144248

Pikat e shitjes:

Distributorët:

Agron Ha.Berisha B .I - Rr Hajdin Berisha P.n
044503097

Pikat e shitjes:

Distributorët:

Adea fiber - Rr. Luan Haradinaj

KONTAKTO TANI

Na shkruani mesazh direkt nga faqja jonë për sygjerime apo lavdata plotësoni fushat e mëposhtëme dhe na dërgoni mesazhin tuaj. Faleminderit!