Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

0800 20600

FAQ

Pako Start deri ne 20 mbps

Pako Family deri ne 50 mbps

Pako Premium deri ne 250 mbps

Hapat te cilat duhet plotesuar per Ip Publike jane:

1. Duhet te keni kontraten e biznesit tuaj,

2. Duhet te keni pako te Internetit Biznes jo Residencial (i thjeshte),

3. Çmimet e pakove te Internetit Biznes varen nga shpejtesia e rrjetit te cilin e kerkoni.

Per me shume detaje ndjek linkun ne vazhdim..

www.artmotion.net

IP Publike nuk mundesohet per klient te thjeshte per arsye te keqperdorimeve te mundshme!

Per me shume na shkruani ne: shitja@artmotion.net

Platforma Artmotion perfshin mbi 200 kanale si: Kanalet vendore, kanalet vetanake, kanalet e platformës Tring, kanale sportive, filma, dokumetare, kanale gjermane, italiane, franceze, mbi 30 kanale turke, kroate, ruse etj.

Mbi 160 kanale HD

Duhet te nenshkruani kontrat 12 mujore, ku pagesat mund ti beni ne baza mujore, 1 , 6 apo 12 mujore. Pagesat mund te behen ne pikat shitese, distributorët apo edhe permes bankes si Pro Credit Bank, Raffieisen Bank, BKT, NLB, TEB, Bank Ekonomike si dhe në Western Union.

Kontrata duhet te nenshkruhet per 6 – 12 muaj + 5 euro/muaj paguani per resiverin e dyte me kanalet e njejta si ne resiverin e pare

Pejton – Rr. Perandori Justinian

Sheshi “Zahir Pajaziti" (tek Hotel Grand)

Pako Start deri ne 10 mbps

Pako Standard deri ne 15 mbps

Pako Start deri ne 10 mbps

Pako Standard deri ne 15 mbps

Artmotion ofron sherbime te internetit me shpejtesi prej 10 mbps, 20 mbps deri ne 50 mbps. Wireless dhe modem falas per kontrata 1 vjeqare, gjithashtu edhe per Pako Duo. Perkrahje teknike 24/7 ne nr 0800 20 600 Sherbimet per biznese te medha ofrohen permes pakove specifike sipas nevojave tuaja ku perfshijne sherbimet e internetit dhe televizionit. Kontakto ne departamentin e biznesit per me shume informata 038 60 60 53 ose shitja@artmotion.net

Nëse kontrata është për 6 apo 12 muaj, klienti në këtë rast nuk ka nevoj të paguaj paisjet vetëm shërbimin dhe në momentin që ndërprehet kontrata paisjet janë pjesë e Artmotion.

Të gjithë klientët të cilët nëshkruajn kontrata vetëm internet, me pagesë mujore, duhet t'i paguajn edhe pajisjet përcjellëse