Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

0800 20600

Pako Start deri në 20 mbps

Pako Family deri në 50 mbps

Pako Premium deri në 250 mbps

Hapat të cilët duhet plotësuar për Ip Publike janë:

1. Duhet të keni kontratën e biznesit tuaj,

2. Duhet të keni pako te Internetit Biznes jo Residencial (i thjeshte),

3. Çmimet e pakove të Internetit Biznes varen nga shpejtësia e rrjetit të cilin e kërkoni.

Për më shumë detaje ndjek linkun ne vazhdim..

www.artmotion.net

IP Publike nuk mundësohet për klient të thjeshtë për arsye të keqpërdorimeve të mundshme!

Për më shumë na shkruani në: shitja@artmotion.net

Platforma Artmotion përfshin mbi 200 kanale si: Kanalet vendore, kanalet vetanake, kanalet e platformës Tring, kanale sportive, filma, dokumetare, kanale gjermane, italiane, franceze, mbi 30 kanale turke, kroate, ruse etj.

Mbi 160 kanale HD

Duhet të nënshkruani kontrat 12 mujore, ku pagesat mund ti bëni në baza mujore, 1 , 6 apo 12 mujore. Pagesat mund të bëhen në pikat shitese, distributorët apo edhe permës bankës si Pro Credit Bank, Raffieisen Bank, BKT, NLB, TEB, Bank Ekonomike si dhe në Western Union.

Kontrata duhet të nënshkruhet për 6 – 12 muaj + 5 euro/muaj paguani për resiverin e dytë me kanalet e njejta si në resiverin e parë

Pejton – Rr. Perandori Justinian

Sheshi “Zahir Pajaziti" (tek Hotel Grand)

Pako Start deri në 10 mbps

Pako Standard deri në 15 mbps

Pako Start deri në 10 mbps

Pako Standard deri në 15 mbps

Artmotion ofron sherbime të internetit me shpejtësi prej 10 mbps, 20 mbps deri në 50 mbps. Wireless dhe modem falas për kontrata 1 vjeçare, gjithashtu edhe për Pako Duo. Përkrahje teknike 24/7 në nr 0800 20 600 Shërbimet për biznese të mëdha ofrohen përmes pakove specifike sipas nevojave tuaja ku përfshijnë shërbimet e internetit dhe televizionit. Kontakto në departamentin e biznesit për më shumë informata 038 60 60 53 ose shitja@artmotion.net

Nëse kontrata është për 6 apo 12 muaj, klienti në këtë rast nuk ka nevojë të paguaj paisjet vetëm shërbimin dhe në momentin që ndërprehet kontrata paisjet janë pjesë e Artmotion.

Të gjithë klientët të cilët nëshkruajn kontrata vetëm internet, me pagesë mujore, duhet t'i paguajn edhe pajisjet përcjellëse